Instagram
RSS
  • صفحه نخست
  • وبلاگ
  • مرامنامه
  • درباره‌ی من
  • تماس
روش تشخیص کالای اصلی و کالای تقلبی

برخی روش‌های تشخیص محصول اصل و محصول تقلبی در فضای آنلاین و فضای فیزیکی

دسامبر 12, 2017تجربه‌های کاری, تمام نوشته‌ها, روزنوشته17 دیدگاه هابهداد مبینی

برخی اوقات به لیست کالاهای پرفروش سونی در دیجیکالا سر می‌زنم و می‌بینم که چه کالاهایی پرفروش‌تر بوده‌اند. گویا این لیست به صورت هفتگی تغییر می‌کند. دیروز یک کالا را در این لیست دیدم و باعث شد این مطلب را بنویسم.

روش تشخیص کالای اصل و تقلبی

البته قطعا هدفم این نیست که بگویم دیجیکالا مشغول فروش کالای تقلبی است. این سایت مدتی است که به Market Place تبدیل شده و ممکن است نظارت کمتری روی کالاهایی که از طریق سایر فروشندگان بر بستر دیجیکالا عرضه می‌شود، وجود داشته باشد.

اگر بخواهم مقایسه‌ای انجام دهم، دیجیکالا هم مانند یک سیستم وبلاگ، فقط بستر را فراهم می‌کند. مثلا در بلاگفا نیز مسئولیت محتوایی که در آن منتشر می‌شود، بر عهده‌ی نویسنده‌ی مطلب است و نه بلاگفا (البته معمولا این مورد نادیده گرفته می‌شود. چرا که بلاگفا در دسترس‌تر از نویسنده است). و یا در قسمت نیازمندی‌ها و تبلیغات یک روزنامه، مسئولیت هر تبلیغ، با تبلیغ‌دهنده است و نه روزنامه. این سلب مسئولیت‌ها را بارها مشاهده کرده‌ایم و با آن آشنا هستیم.

حتی سایت آمازون نیز نمی‌تواند مدام بر روی کالاهایش نظارت کند. در آمازون حدود ۲ میلیون فروشنده از کشورهای مختلف وجود دارد (آمار سال ۲۰۱۶) و آمازون به صورت شفاف اعلام کرده است که نمی‌تواند نظارت زیادی بر روی کالاها انجام دهد و می‌گوید اگر کالایی تقلبی باشد، حتما خریدار به اطلاع ما می‌رساند و یا برندها شکایت خود را برای ما ارسال می‌کنند و رسیدگی می‌کنیم.

من فقظ چند روش برای تشخیص این نوع کالاها را به شما معرفی می‌کنم.

در فضای آنلاین:
  • معمولا قیمت‌های بسیار کمتر از قیمت عادی، نشان از تقبلی بودن یک محصول است. مثلا برای همین کالایی که عکسش را در بالای صفحه مشاهده می‌کنید، قیمت ۹۵ هزار تومان درج شده است ( + ) اما قیمت دیگری نیز برای این کالا بر روی دیجیکالا وجود دارد و حدود ۴۵۰ هزار تومان با قیمت این کالا تفاوت دارد ( + ) پس اگر برای یک کالا، قیمتی بسیار پایین درج شده بود، احتمال تقلبی بودنش زیاد است.
  • کارخانه‌هایی که کالای تقلبی تولید می‌کنند، حداقل یک راه برای تشخیص آن باقی می‌گذارند. مثلا اگر این محصول را در سایت سونی مشاهده کنیم ( + )، رنگ سفید برایش معرفی نکرده است. پس محصول فوق قطعا تقلبی است. البته برای سایر محصولات نیز می‌توان به سایت تولیدکننده‌ی محصول مراجعه کرد و به دقت آن را بررسی کرد. از نظر سایز و رنگ و مشخصات و امکانات و … / البته قیمت را شاید بتوان به عنوان مهمترین عامل درنظر گرفت. متاسفانه برخی از همکاران ما حتی اختلاف قیمت چندانی نیز برای کالای تقلبی با کالای اصل قائل نمی‌شوند.
  • بهتر است برای کالاهایی که برند مشخصی دارند، سایر فروشگاه‌های اینترنتی را نیز مشاهده کنیم و مقایسه‌ای بین آنها انجام دهیم.
  • نظراتی که دیگران برای آن محصول درج کرده‌اند را مشاهده کنیم. مثلا برای کالای ذیل ( + )، اکثر خریداران از بی‌کیفیت بودن محصول گفته‌اند. البته بهتر است دقت کنیم که از بین نظرات، کدام نظر را افرادی درج کرده‌اند که محصول را از همین فروشگاه خریداری کرده‌اند.

روش تشخیص کالای اصل و کالای تقلبی

در فضای آنلاین شاید نتوان از سایر روش‌ها برای تشخیص کالای تقلبی استفاده کرد. فقط ممکن است برخی سایت‌هایی وجود داشته باشند که نماینده‌ی فروش آن برند هستند و اگر زمانی دچار ابهام شدیم، می‌توانیم از آنها سئوال کرده و یا از طریق آن نماینده اقدام به خرید کنیم.

در همین زمینه بخوانید: ۹ روش تشخیص عطر و ادکلن اصل از تقلبی

در فضای فیزیکی:
  • بهتر است یک کالا با برند مشخص را فقط از طریق مراکز رسمی فروش آن برند تهیه کنیم و یا از فروشنده‌ای که به او اعتماد داریم.
  • معمولا کالاهای تقلبی، بسته‌بندی‌هایی بی‌کیفیت دارند. چه از نظر نوع چاپ و چه از نظر جنس بسته‌بندی. به احتمال زیاد بر روی بسته‌بندی آنها، خطاهای نگارشی و دستوری وجود دارد. برای نمونه، امضای اپل بر روی محصولاتش بدین شکل نوشته می‌شود : Designed by Apple in California Assembled in China اما بر روی برخی از کابل‌های تقلبی اپل این عبارت درج شده است: Designed by Apple in Californial Assembled in China. به تفاوت Californial و California دقت کنید. البته همین محصول نیز روش‌های بسیار زیادی برای تشخیص اصل و تقلبی بودنش دارد. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت اپل مراجعه کنید ( + ). همچنین محصولاتی را دیده‌ام که به جای برند SAMSUNG بر روی آنها SAMSUNC و یا SANSUNG و یا SANSONG درج شده است.
  • خود محصول نیز بی‌کیفیت است. حتی نیاز نیست که ما محصول اصل را دیده باشیم. کیفیت محصولات تقلبی، مشخص است. مثلا ممکن است در یک کفش، به جای دوخت از چسب استفاده شده باشد و یا دوخت محکمی نداشته باشد. اما محصولات تقلبی نیز چند نوع دارند و در چند سطح تولید می‌شوند و اگر کالای اصل را ندیده باشیم، ممکن است نتوانیم یک کالای تقلبی را از کیفیتش شناسایی کنیم.
  • در کالاهایی که شماره سریال دارند، محصولات تقلبی فاقد شماره سریال هستند. تولیدکنندگان آنها نمی‌توانند زیاد روی جزییات تمرکز کنند و برایش وقت بگذارند. حتی ممکن است که شماره سریال محصول، قسمتی از چاپ بسته‌بندی باشد. بدین معنا که تمام محصولات، یک شماره سریال دارند. معمولا شماره سریال، یک برچسب است که بر روی بسته‌بندی محصول می‌چسبد و قسمتی از چاپ بسته‌بندی نیست.
  • ممکن است متعلقات آن محصول نیز تفاوتی با محصول اصل داشته باشد.
  • تولیدکننده‌ها ملزم به درج کشور سازنده بر روی محصول و بسته‌بندی هستند. اگر بر روی بسته‌بندی یک کالا، کشور سازنده درج نشده بود، آن محصول تقلبی است. البته این نکته را مدنظر داشته باشید که در مورد برندها صحبت می‌کنیم.
  • جدای از بحث برند، حتی ممکن است محصولی با برند APPLE تولید شده باشد و تمام جزییات نیز در آن رعایت شده باشد درصورتیکه اپل کلا آن محصول را تولید نکرده باشد و در لیست کالاهایش نباشد. نمونه‌ای که سال‌ها قبل دیده‌ام، جاروبرقی با برند سونی بود و تمام موارد فوق در آن رعایت شده بود درصورتیکه سونی جاروبرقی تولید نمی‌کند. و یا هنوز هم دوربین‌هایی با برند سونی در بازار وجود دارند که اتفاقا – ساخت ژاپن – نیز بر روی آنها درج شده است درصورتیکه سونی دوربینی با آن مدل و ظاهر و مشخصات ندارد.

در کل، طبق الزاماتی که وجود دارد، کارخانه‌ای که محصول تقلبی تولید می‌کند، حتما مواردی را برای تشخیص آن نیز در نظر می‌گیرد و بیان می‌کند که خریدار باید خودش از تقلبی بودن کالا مطلع شود. حالا یا از نظر کیفیت، یا بسته‌بندی و یا نوع محصول.

اگر شما هم موارد دیگری سراغ دارید، خوشحال می‌شوم که در نظرات این مطلب درج فرمایید.

در همین زمینه بخوانید: ۹ روش تشخیص عطر و ادکلن اصل از تقلبی

بعدنوشت:

الیاس در کامنت این مطلب موردی رو مطرح کرد که باعث شد بعدنوشت را اضافه کنم. متاسفانه الان گارانتی‌های تقلبی هم در بازار زیاد شده است. برای نمونه، یکی از آنها را برایتان نمایش می‌دهم.

گارانتی رسمی تلویزیون‌های سونی می‌بایست به شکل زیر باشد:

روش تشخیص کالای اصلی و کالای تقلبی

اما در بازار، کارت زیر را بر روی برخی تلویزیون‌های سونی (که اکثرا تعمیر شده و یا تقلبی بوده‌اند) مشاهده کرده‌ایم:

روش تشخیص کالای اصلی از کالای تقلبی

به تفاوت لوگوی بالای کارت و شماره تلفن‌های پایین کارت و عبارت قرمز رنگ بالای شماره تلفن دقت کنید.

 

برچسب ها: تجربه کاری, قوانین زندگی و کسب و کار, مارکت‌پلیس
بهداد مبینی
http://behdadmobini.com
به روان‌شناسی و جامعه‌شناسی و دیجیتال مارکتینگ (مخصوصا سوشال مدیا مارکتینگ) علاقه‌مندم و سعی می‌کنم هر روز مطلب جدیدی در زمینه‌ی علایق‌ام یاد بگیرم.
نوشته قبلی افزایش ظرفیت‌ها و اعدام نوشته بعدی معنای توسعه‌یافتگی کشورها

مقالات مرتبط

مزایا و معایب marketplace

فعالیت در مارکت پلیس (۱) – مزایا و معایب و چند پیشنهاد برای استفاده از این فرصت

آگوست 13, 2017بهداد مبینی
برادران رایت

دلیل پیروزی برادران رایت بر رقبای قدرتمندشان

اکتبر 17, 2017بهداد مبینی

من، باران نیستم.

اکتبر 8, 2017بهداد مبینی

17 دیدگاه ها. دیدگاه جدید بگذارید

آرمین
آوریل 5, 2018 10:24 ق.ظ

سلام ممنون از مطالب مفیدتون،به نظر شما چرا مثلا جنسی(مثل کفش) که در دیجیکالا موجوده و اصل هم هست (مطمئنم چون خرید کردم و در خارج از کشور هم دیدمش)قیمت بعضیاشون از سایت امازون و حتی فروشگاه های خارجی کمتره؟ ایا جنسشون فرق داره(مثلا سفارش امریکا با اسیا فرق داره قیمتش؟) یا اینکه دیجیکالا در تخفیف ها(مثل بلک فرایدی یا اخر فصل) اونارو تهیه میکنه ؟ ممنون میشم یه پاسخ کامل بدید و اگه نکته ای هست که بهش اشاره نکردم و به ذهنتون میرسه بگید …باتشکر

پاسخ
بهداد مبینی
آوریل 15, 2018 12:03 ب.ظ

سلام. بعید میدونم که دیجی‌کالا وارد کننده کفش باشه. واردات کفش، فرآیند پیچیده‌ای داره. در مورد گوشی موبایل هم این مورد وجود داره. مثلا اکثر گوشی های داخل ایران، از خارج ارزونتر درمیاد (بغیر از اپل) و این قضیه مختص کفش نیست. به نظرم اگر مطمئنید که محصولی اصل هستش، زیاد به قیمتش شک نکنید. در مناطق و کشورهای مختلف، تولید کننده احناسش رو با قیمت مختلفی عرضه میکنه. در بلک فرایدی و … هم نمیشه تعداد زیادی محصول خرید. همونجوری که شما در پیشنهادات شگفت انگیز دیجی کالا هم نمی تونید از هر کالا، تعداد زیادی سفارش بدید.

پاسخ
محسن
ژانویه 8, 2018 1:04 ب.ظ

مفید بود. ممنون.

پاسخ
behrad
دسامبر 15, 2017 11:47 ب.ظ

سلام قربان من اخیرا یک htc desire 10 pro از دیجیکالا گرفتم ولی هنوز پلمپ بسته رو باز نکردم پشت بسته بندی محصول نوشته made in chaina چند خط هم چینی نوشته من از کجا میتونم بفهمم که این محصول fake است اشکال هایی که بالا ذکر کردین رو هم نداره

پاسخ
بهداد مبینی
دسامبر 16, 2017 2:10 ب.ظ

سلام. حدس می زنم made in chaina اشتباه تایپی شما باشه. چرا علاقه دارید که کالا فیک باشه وقتی که هیچکدوم ار موارد رو نداره؟ – اینکه دیجی کالا در این مطلب معرفی شد، به این دلیل بود که من یک کالای تقلبی در آن دیدم که قطعا از آن بی خبر هستند. اما دلیل نمیشه که بخوایم برای هر کالایی که ازش خریداری میشه، فیک بودن یا نبودنش بررسی بشه.

پاسخ
سایه
دسامبر 14, 2017 8:34 ب.ظ

سلام. چون دیدم کامنت ها رو جواب میدید، میشه بپرسم چرا دیگه xperia x رو موجود نمیکنید؟؟
من یک ماهه منتظرم تکنولایف به عنوان نمایندگی سونی این گوشی رو با هر رنگی غیر از طلایی موجود کنه. :((

پاسخ
بهداد مبینی
دسامبر 15, 2017 4:57 ب.ظ

سلام. این گوشی ممکنه دیگه عرضه نشه. مدتهاست که توزیع کننده ها در شهر دبی هم موجود ندارن. اگه تا آخر این ماه عرضه نشه، بعیده که سونی دوباره در خاورمیانه عرضه اش کنه.

پاسخ
احسان
دسامبر 14, 2017 4:09 ب.ظ

وقت بخیر
کامنتهارو خوندم که در مورد پاوربانک نوشته بودین اما بازم به نتیجه نرسیدم که به چه معیارهایی دقت کنم که ظرفیت اسمی نزدیک به ظرفیت واقعی پاوربانک باشه.کلا در مورد خرید پاوربانک یه راهنمایی بفرمایین ممنون میشم
چون تو فروشگاه ایکس یه پاوربانک هواوی دیده بودم که کار موردم ۴جی سیمکارتم می کرد.خواستم یه مشورت خوب تو این زمینه ازتون داشته باشم.حتی الامکان برند سونی با ظرفیت۱۰۰۰۰ میلی آمپر میخوام
تشکر

پاسخ
بهداد مبینی
دسامبر 15, 2017 4:55 ب.ظ

سلام. ظرفیت اسمی، در مارک های متفرقه وجود داره. در برندها، ظرفیت اسمی وجود نداره و ظرفیتی که روی محصول نوشتن، ظرفیت واقعیه. متاسفانه من اطلاعاتی از مشخصات کالاها ندارم که بتونم کالایی رو پیشنهاد بدم.

پاسخ
Sony_tech
دسامبر 13, 2017 4:09 ب.ظ

دقیقا همینه که شما میگین بنده خودم تعداد زیادی محصول از دیجیکالا سفارش دادم چون قیمت های مناسب تری نسبت به بازار داشت چون خودم مغازه دار هستم دیدم حتی نسبت به عمده فروش هم قیمتا پایین تره محصولات هم ک به دستمون میرسید بالاخره میفروختیم میرفت چیزی از بعدش خبر دار نمیشدیم بعد از یه مدت خودم پاوربانک سفارش دادم یکیشو هم برداشتم برا شخص خودم که واقعا متوجه داغون بودن کیفیتش شدم پاور بانکی که ۱۳۰۰۰ ظرفیتش هست یه گوشی XZ که ظرفیتش ۲۹۷۰ هست رو یبار و نصفه شارژ میکنه???

پاسخ
بهداد مبینی
دسامبر 13, 2017 4:31 ب.ظ

سلام. در مورد پاوربانک، دو تا ظرفیت داریم، یه ظرفیت واقعی و یه ظرفیت اسمی. این ۱۳۰۰۰ و ۲۰۰۰۰ و …، ظرفیت اسمی هستند. مثلا سونی پاوربانک ۱۰۰۰۰ میلی آمپر رو با قیمت ۱۱۰ هزار تومان در بازار عرضه میکنه و هوواوی با قیمت ۹۵ هزار تومان و یک برند ناشناخته میاد پاوربانک ۱۵۰۰۰ میلی آمپر رو با قیمت ۵۰ هزار تومان عرضه میکنه. خب مشخصه که ظرفیت واقعیش این نیست. البته قبلا این مشکل رو در فلش مموری داشتیم. برخی دوستان، فلش مموری ۸ گیگابایت رو به قیمت ۱۰ هزار تومن میفروختن و خریدارها میگفتن چقدر خوش انصاف هستند. و مارکهای معتبر، فلش ۴ گیگابایتشون ۲۰ هزار تومن بود. درصورتیکه که سلول های باتری پاوربانک و یا سلول های کارت حاقظه، اگر نگم مثل قیمت طلا هستند و قیمت مشخص دارند، اما کمتر از آن هم نیستند و قیمت تقریبا مشخصی دارند و کسی نمی تواند بگوید من طلا را با نصف قیمت امروز بازار، عرضه میکنم. البته این موارد، ربطی به فروشنده نداره. خریدار باید از این موارد مطلع باشه. چرا که خودشون یه بازار مجزا از طرفیت های واقعی دارن.

پاسخ
الیاس میرزائیان
دسامبر 13, 2017 12:28 ب.ظ

من می خواستم لایک کنم دیدم گزینه ی لایک رو برداشتید
به نظر من گارانتی هم می تونه یکی از راه های تشخیص اصل و تقلبی بودن محصول باشه یا حداقل بهمون کمک کنه که خرید بهتری داشته باشیم

پاسخ
بهداد مبینی
دسامبر 13, 2017 12:53 ب.ظ

من به خاطر ادمین بودن در چروند، کلا کامنت رو به لایک ترجیح میدم. لایک رو عامل مهمی برای تعیین کیفیت مطلب و نویسنده‌ی مطلب و لایک کننده‌ی مطلب، نمی بینم و خطا داره. مخصوصا اینکه کامنت، باعث ایجاد ارتباطات بیشتری میشه.
در مورد گارانتی، متاسفانه اونم تقلبیش زیاد شده. الان نتونستم در کامنت برات عکس بذارم تا یک نمونه ببینی. قسمتی رو به انتهای مطلب اضافه کردم.

پاسخ
فرهاد
دسامبر 13, 2017 11:39 ق.ظ

سلام ممنون از مطلب خوبتون…گوشی xperia x تووی سایت خودتون(تکنولایف) قیمت یک ملیون و ۷۹ هزار تومن درج کرده بودین..و فقط رنگ لیمویی در دسترس بوده…من همین گوشیو تووی ی سایت دیگه دیدم یک ملیون دویست هزار تومن درج کرده..خب این جریانش چیه؟

پاسخ
بهداد مبینی
دسامبر 13, 2017 11:45 ق.ظ

سلام. این گوشی دیگه موجود نیست و ۱۰۷۹ تا شنبه درج شده بوده. بعید هم میدونم فعلا در ایران عرضه بشه و نیستش. دلیل اینکه الان برخی ۱۲۰۰ میفروشن، اگه با گارانتی و شرایط مشابه باشه، فقط تقاضای زیاد این گوشیه. اما اینکه گوشی رو موجود داشته باشن و فقط قیمت درج نکرده باشن، پارامتر مهمیه. حتی باید دید که آخرین بار، چه زمانی قیمت رو آپدیت کردن. اینکه تکنولایف ۱۰۷۹ بوده و سایت دیگه ای ۱۲۰۰ بوده، باید دید اونی که ۱۲۰۰ قیمت گذاشته، چه زمانی قیمت رو آپدیت کرده و قیمت سه ماه پیش نباشه. برخی همکاران ما به این دلیل که تمرکز اصلیشون برند سونی نیست، از موجودی تامین کننده‌ها و واردکنندها اطلاعی ندارن. برخی ها هم قیمت زدن اما نوشتن که کالا موجود نیست. در کل، در مورد همین هم میشه یه مطلب نوشت.

پاسخ
فرهاد
دسامبر 13, 2017 8:07 ب.ظ

خب ببخشید دلیل کم بودن یا کم عرضه بودن این گوشی با performance چیه؟؟؟شما دیگه این گوشیو موجود نمیکنین چون من اینو میخام

پاسخ
بهداد مبینی
دسامبر 13, 2017 10:20 ب.ظ

این گوشی اصلا عرضه نشده. مدل پرفورمنس، برای خاورمیانه عرضه نشده. دلیلشم اینه که با فاصله‌ی کوتاهی بعد از Xperia X، مدل Xperia XZ عرضه شد و دیگه بازار نیازی به پرفورمنس نداشت. البته این گوشی برای اواسط سال ۲۰۱۶ هستش. فقط پارسال فکر کنم در حدود ۵۰ عدد و به صورت شخصی آوردن و فروختن. هیچوقت سونی در ایران عرضه‌اش نکرد و عرضه نمیشه. تکنولایف هم تا حالا این گوشی رو عرضه نکرده. چون در صورتیکه مشکلی براش پیش بیاد، به دلیل اینکه در ایران عرضه نشده، بهش خدماتی داده نمیشه و قطعاتش هم در ایران نیست.

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌بندی مطالب

در جریان باشید…

از انتشار مطالب جدید، اخبار و اطلاع‌رسانی‌ها باخبر شوید و مطالب مکمل را نیز دریافت نمایید.

در حال ثبت

متشکرم. ایمیل شما ثبت شد

نوشته‌های تازه

  • نامرئی شدن دسامبر 31, 2019
  • تکنولایف دیگر یک فروشگاه اینترنتی نیست جولای 23, 2019
  • دیجیتال مارکتینگ و دیجیتال مارکتر – بحث های کلی آوریل 29, 2019
  • برخی روش های جذب اطلاعات از شبکه‌های اجتماعی آگوست 7, 2018
  • داشتن یا بودن؟ مسئله فقط این است. جولای 27, 2018

آخرین دیدگاه‌ها

  • مینا فرهمند در نامرئی شدن
  • ناشناس در افزایش ظرفیت‌ها و اعدام
  • امید در سود کمتر فروش بیشتر، استراتژی سودآور یا تله؟
  • ناشناس در افزایش ظرفیت‌ها و اعدام
  • مهسا در فعالیت در مارکت پلیس (۱) – مزایا و معایب و چند پیشنهاد برای استفاده از این فرصت

دوستان

> محمدرضا شعبانعلی

> متمم

> صالح سخندان

> ویداوین

> لیوان آینه ای

 

بایگانی‌ها

  • دسامبر 2019
  • جولای 2019
  • آوریل 2019
  • آگوست 2018
  • جولای 2018
  • ژوئن 2018
  • می 2018
  • مارس 2018
  • فوریه 2018
  • ژانویه 2018
  • دسامبر 2017
  • نوامبر 2017
  • اکتبر 2017
  • سپتامبر 2017
  • آگوست 2017
  • جولای 2017
  • ژوئن 2017
  • مارس 2017

برچسب‌ها

internet marketing marketplace roustaee آموزش بازایابی در اینستاگرام ابزار instagram marketing ابزار بازاریابی در اینستاگرام ارزهای دیجیتال انتخاب هشتگ انتقاد اینترنت مارکتینگ اینستاگرام اینستاگرام مارکتینگ بازاریابی اینترنتی بازایابی در اینستاگرام بامیلو بیت کوین تجربه کاری تنهایی درآمد از اینترنت دیجیتال مارکتر دیجیتال مارکتینگ قوانین زندگی و کسب و کار مارکت‌پلیس محمدرضا شعبانعلی معرفی کتاب هشتگ چروند کسب درآمد از اینترنت
حقوق مادی و معنوی محتوای منتشر شده در این سایت متعلق به بهداد مبینی می‌باشد.