Instagram
RSS
  • صفحه نخست
  • وبلاگ
  • مرامنامه
  • درباره‌ی من
  • تماس

معرفی روشی برای انتخاب هشتگ

آگوست 4, 2017تمام نوشته‌ها, سوشال مدیا مارکتینگ2 دیدگاه هابهداد مبینی

هشتگ، علاوه بر اینکه محتوای ما را به افراد بیشتری نشان می‌دهد، باعث می‌شود که افرادِ باکیفیت‌تری، محتوای ما را ببینند. منظورم این است که اگر در انتخاب هشتگ وسواس به خرج دهیم، قطعا افرادی که از طریق آن هشتگ، محتوای ما را می‌بینند، مخاطب اصلی ما و بازار هدف ما خواهند بود. چه دلیلی دارد فقط به خاطر اینکه تعداد افراد بیشتری ما را ببینند، از هر هشتگی استفاده کنیم؟ افرادی که حتی علاقمند به ما و محتوای ما و محصول ما نیستند، چه برسد به اینکه بخواهند مشتری ما و یا فالوئر ما و یا حتی مخاطب ما شوند.

به نظرم باید از هشتگی استفاده کنیم که مرتبط با محتوایی است که منتشر کرده‌ایم، نه هشتگی که صرفا معروف است و تعداد پست‌های زیادی با آن منتشر شده و می‌شود.

ما در تکنولایف چگونه هشتگ انتخاب می‌کنیم؟

روش ما قطعا تنها روش نیست. اما از آن جواب گرفته‌ایم و با جستجویی هم که کرده‌ایم، به روش‌های کاملا متفاوتی نیز برخورد نکرده‌ایم. روش ما از فرآیندهای مختلف ایجاد شده که برایتان در ذیل می‌نویسم. برای بهتر شدن متن، فرض کنیم که خودم هشتگ را انتخاب می‌کنم.

ابتدا می‌بایست سبدی از هشتگ‌های مختلف را انتخاب کنم. روشی که برای انتخاب هشتگ به‌کار می‌برم را نوشته، و پس از آن با ذکر چند مثال، این مطلب را ادامه می‌دهم و در انتهایش چند نکته را مطرح می‌کنم.

  • به سایت hashtagify.me  می‌روم و در فیلد موجود در سمت راست بالای سایت، برخی کلمات و یا عباراتی که به ذهنم می‌رسد و فکر می‌کنم که ممکن است هشتگ مناسبی برای محتوایم باشند، جستجو می‌کنم. این سایت به من نشان می‌دهد که معمولا چه کلمات و عبارات دیگری به عنوان هشتگ در کنار هشتگی که من سرچ کرده‌ام، به کار می‌روند. تمام هشتگ‌هایی که جستجو کرده‌ام و هشتگ‌های مرتبط با آنها را یادداشت می‌کنم. البته این سایت بر اساس هشتگ‌های توییتر به ما خروجی می‌دهد اما برای اینستاگرام و موارد مشابه نیز کاربرد دارد.
    • من سونی را جستجو می‎کنم. برخی هشتگ‌های مرتبط با هشتگ سونی را در دایره‌هایی به من نمایش می‎‌دهد. هر چه دایره‌ها بزرگتر باشد، میزان پست‌هایی که با آن هشتگ‌ها منتشر شده، بیشتر است. مثلا در اینجا هشتگ‌های تبلت، xperia، اکسپریا، sony، گوشی، پرچم_دار و چند هشتگ دیگر را به من نمایش داد.روش انتخاب هشتگ
    • در چند خط بالاتر، نوشتم که این سایت بر اساس هشتگ‌های توییتر به ما خروجی می‌دهد و می‌توان به آن استناد کرد اما باید برخی موارد را درنظر گرفت. مثلا هنگامی که هشتگ شعبانعلی را جستجو می‌کنیم، هشتگ مرتبط را رادیومذاکره اعلام می‌کند، درصورتیکه که هشتگ رادیومذاکره در اینستاگرام در زمانی که این متن را می‌نویسم، دو پست دارد اما در توییتر، تعداد پست‌های بیشتری دارد.
    • چگونه از طریق کامپیوتر متوجه شویم که هر هشتگ در اینستاگرام، چند پست دارد؟  فرض کنیم که ما به دنبال تعداد پست‎های هشتگ سونی در اینستاگرام هستیم.به سایت اینستاگرام رفته و وارد حساب کاربری‌مان می‌شویم. پیس از وارد شدن به سایت، از طریق قسمت Search موجود در بالای صفحه می‌توانیم هر هشتگ و یا نامی که موردنظرمان است را جستجو کنیم. سونی را در قسمت Search می‌نویسیم و از لیستی که باز می‌شود، #سونی را انتخاب می‌کنیم. مشاهده می‌کنیم که در حال حاضر ۴۲۳۷۴ پست دارد.روش انتخاب هشتگ
    •  چگونه از طریق موبایل متوجه شویم که هر هشتگ در اینستاگرام، چند پست دارد؟  باز هم فرض کنیم که ما به دنبال تعداد پست‎های هشتگ سونی در اینستاگرام هستیم. در برنامه‌ی اینستاگرام روی موبایل‌مان، گزینه‌ی ذره‌بین را لمس کرده و سپس گزینه‌ی Tags را لمس می‌کنیم. در محل مربوط به جستجو، سونی را تایپ کرده و آن را جستجو می‌کنیم. اینجا هم همان ۴۲۳۷۳ پست را نمایش می‌دهد.

روش انتخاب هشتگ

  • می‌توانیم از همکار خودمان (شاید هم رقیب) ایده بگیریم. آنها از چه هشتگ‌هایی استفاده می‌کنند؟ البته برخی اوقات ممکن است تمایل داشته باشیم که هشتگ‌هایی که آنها انتخاب کرده‌اند را انتخاب نکنیم و رقابتی بر روی افرادی که قرار است هشتگ رقیب و همکار ما را ببینند، نداشته باشیم و ما هشتگ دیگری را انتخاب کنیم که باعث انتخاب افراد دیگری شود. پس در هر صورت نیاز است که هشتگ‌های رقیب خود را بررسی کنیم.
  • برخی اوقات، محصول و خدمات ما توسط افرادی که در اینستاگرام شناخته شده و معروف و اصطلاحا influencer (تاثیرگذار) هستند، معرفی و تبلیغ می‌شود. منظورم اشخاصی است که تعداد فالوئر زیادی دارند. ممکن است آنها نیز هشتگ‌هایی را استفاده کرده باشند. البته شاید حتی آنها هم هشتگ مناسب را به کار نبرده باشند اما بهتر است درصورتی‌که چنین افرادی را در زمینه‌ی شغل و یا مارک تجاری که  برای آن فعالیت می‌کنیم، می‌شناسیم، پست‌های آنها را بررسی کنیم.
  • از هشتگ‌های مرتبط با یکدیگر استفاده کنیم. در این مورد می‌توانیم از اینستاگرام نیز کمک بگیریم. اما باید این نکته را مدنظر قرار دهیم که هر چقدر تعداد پست‌های یک هشتگ و تعداد استفاده از یک هشتگ بیشتر باشد، به همان نسبت نیز پس از انتشار محتوای خودمان با آن هشتگ، زودتر از دید سایرین خارج شده و به انتهای لیست آن هشتگ می‌رویم.

مثال اول:

فرض کنیم که می‌خواهیم برای گوشی جدید سونی، پستی را منتشر کنیم. مدل این گوشی Xperia XZ Premium Dual بوده و در حال حاضر به عنوان پرچم‌دار گوشی‌های سونی از آن یاد می‌شود.

اول، سبد کلماتی که را به ذهنم می‌رسد را می‌نویسم:

سونی، اکسپریا، گوشی، اندروید، پرچمدار، xzpremium، xzpremiumdual، xperiaxzpremiuam, xperiaxzpremiumdual, sony، xperia

دوم، به سایت hashtagify.me می‌روم و برخی و یا تمام کلمات فوق را در آن جستجو می‌کنم. نتیجه به این شکل می‌شود:

  • نتیجه سونی شد: گوشی، پلی، تبلت، اکسپریا، پرچم_دار، پیشرو، پوشیدنی، sony، xperia ,…
  • نتیجه sony شد: samsung, android, camera, ps3, playstation , iphone, ps4, xperia , …
  • نتیجه پرچمدار شد: ممنوع‌الخروج، نعمتی، تیروکمان، پارالمپیک
  • ……..

و به همین ترتیب می‌توانیم ادامه دهیم و شاید هشتگی که به ذهن ما نرسیده باشد را نیز پیدا کرده و به سبد خود اضافه کنیم.

سوم، به اکانت رقیب یا همکار خود می‌رویم و هشتگ‌هایی که او استفاده کرده است را نیز بررسی می‌کنیم. این بررسی می‌تواند به دو دلیل باشد. یکی اینکه ما بخواهیم آن هشتگ را به کار بریم و دیگر اینکه ما نخواهیم آن هشتگ را به کار بریم و در نتیحه از هشتگ‌‌هایی که او استفاده کرده، استفاده نکنیم و با استفاده از سایر هشتگ‌ها، بازار متفاوتی را هدف بگیریم. در هر صورت، بهتر است که رقیب و همکار را نیز بررسی کنیم.

من به اکانت sonyxperiafarsi در اینستاگرام می‌روم و پست‌هایش را بررسی می‌کنم. ترجیح می‌دهم که از هشتگ‌های او نیز استفاده کنم، چرا که اکانت رسمی سونی‌موبایل‌ایران در اینستاگرام است. به پست‌هایی که در مورد گوشی Xperia XZ Premium Dual است سر می‌زنم و دستآورد من از تمام پست‌ها، این هشتگ‌ها می‌شود: sonymobile ،xperiaxzpremium ،xzp ،new ،best، سونی، سونی_موبایل. / همین‌جا بگویم که دلیلی ندارد ما از best یا new و یا هر کلمه مشابه دیگری که معنای بسیار کلی و عام دارد، استفاده کنیم. برخی‌ها شاید بگویند که می‌خواهند به کاربر اطلاع دهند که این گوشی جدید است و یا بهترین گوشی است. به نظر من اگر با کاربر حرف بزنیم و همین موارد را در قالب کلمات بیان کنیم، بهتر است نسبت به زمانی که بخواهیم از طریق هشتگ صحبت کنیم. هشتگ، کاربرد دیگری دارد.

چهارم، به اکانت افراد تاثیرگذار یا influencer هایی می‌روم که سونی را نیز تبلیغ می‌کنند. خوشبختانه برای سونی نیز این افراد در ایران وجود دارند اما متاسفانه من دلیل انتخاب برخی آنها را در کنار سایر افرادی که وجود دارند، متوجه نشدم.

به اکانت فرشید کله‌گنده می‌روم. نسبت به سبدی که تا کنون جمع کرده ام هشتگ خاصی پیدا نمی‌کنم جز ۹۶۰fps که به معنای ۹۶۰ فریم بر ثانیه است. در حقیقت این یکی از ویژگی‌‌های دوربین این گوشی است که می‌تواند در یک ثانیه، ۹۶۰ فریم را ذخیره کند.

به اکانت خدایار می‌روم. او هم در پست‌های مربوط به این گوشی، از هشتگ  xperia960 استفاده کرده است که باز هم تاکیدی بر ویژگی دوربین این گوشی است. لااقل تاکنون متوجه شدیم که سونی تمرکز خود را روی معرفی این ویژگی از گوشی گذاشته است. اما این هشتگ را زمانی به کار می‌برد که بخواهد در مورد همین ویژگی صحبت کند و نه در مورد خود گوشی.

پنجم، از اینستاگرام کمک می‌گیرم تا به من هشتگ‌های جدید و یا مرتبط را معرفی کند. هر هشتگی که را که در اینستاگرام جستجو کنم، هشتگ‌های مرتبط با آن را به من نمایش می‌دهد. مثلا در عکس زیر، هشتگ سونی را جستجو کرده‌ام. لازم بذکر است که ممکن است برخی هشتگ‌ها به دلیل اینکه زیاد استفاده نشده‌اند، قسمت Related را نداشته باشند.

روش انتخاب هشتگ

تمام هشتگ‌های به‌دست آمده تا اینجا را یک‌کاسه می‌کنیم و مرتبط‌ترین آنها به پستی که قصد انتشارش را داریم، انتخاب می‌کنیم. باید فکر کنیم که می‌خواهیم چه کسانی پست ما را ببینند؟ آیا هشتگ پرچمدار به ما کمک می‌کند؟ new و best چطور؟ حتی به نظر من، گوشی و اندروید و android هم به ما کمکی نمی‌کنند چون دسته‌بندی‌های خیلی عام هستند.

من اگر بخواهم در مورد این گوشی یک پست منتشر کنم، از هشتگ‌های xperiaxzpremium و xzpremium و xzpremiumdual و xzp در قسمت اصلی توضیحات عکس استفاده می‌کنم و هشتگ‌هایی مثل sony و سونی و xperia و اکسپریا و سونی_موبایل را در یکی از کامنت‌ها درج می‌کنم. اگر هم زمانی خواستم در مورد ویژگی ۹۶۰ فریم بر ثانیه‌ی این گوشی استفاده کنم، هشتگ‌های ۹۶۰fps و xperia960 را در قسمت اصلی توضیحاتش درج می‌کنم. چنانچه هشتگ‌ها را در کامنت‌ها نیز درج کنیم، به عنوان هشتگ‌های آن پست درنظر گرفته می‌شوند. البته فقط در صورتی‌که ادمین هر اکانت، خودش هشتگ‌ها را در کامنت هر پست درج کند.

از نظر من، انتخاب هشتگ برای یک پست، فرقی با انتخاب کلمات کلیدی برای seo ندارد. پس باید به دقت و کاملا مرتبط انتخاب شوند.
مثال دوم:

فرض کنیم که من یک عکس شخصی با محمدرضا شعبانعلی دارم و یا می‌خواهم یک جمله و یا مطلبی از او منتشر کنم. چه هشتگی را استفاده کنم؟

اگر شعبانعلی را در hashtagify.me جستجو کنیم، رادیومذاکره را به ما نشان می‌دهد اما رادیومذاکره در اینستاگرام فقط دو پست دارد و در توییتر تعداد پست‌های بیشتری دارد و این هشتگ برای اینستاگرام، مناسب نیست.

خوشبختانه این مورد پیچیده نیست. فقط باید این نکته را مدنظر قرار داد که هشتگ محمدرضاشعبانعلی و محمدرضاشعبانعلي دو هشتگ متفاوت هستند و ی و ي باعث ایجاد دو هشتگ می‌شوند. بهتر است این نکته را مدنظر داشته باشیم و از هر دو هشتگ استفاده کنیم. پس هشتگ‌ها بر اساس تعداد پست‌هایی که دارند، بدین‌صورت می‌شوند:

محمدرضا_شعبانعلی > شعبانعلی > محمدرضاشعبانعلی > شعبانعلي > محمدرضا_شعبانعلي > محمدرضاشعبانعلي.

البته می‌دانیم که نام شعبانعلی و سایت متمم به یکدیگر گره خورده‌اند. اگر پستی از متمم بخواهیم منتشر کنیم، هشتگ‌ها  به تربیت تعداد پستی که دارند، چنین می‌شوند: متمم > motamem > متممی. می‌توان هر هشتگ دیگری که به محتوا مرتبط باشد را نیز به کاربرد و این هشتگ‌ها را نیز در کنار آنها قرار داد. من هر موقع بخواهم از متمم و یا محمدرضا شعبانعلی مطلبی درج کنم، سعی می‌کنم از تمام هشتگ‌های فوق استفاده کنم. چون هم ما و هم اینستاگرام می‌دانیم که تمام این هشتگ‌ها با هم مرتبط هستند.

پس اگر بخواهم مطلبی منتشر کنم که هم به محمدرضا شعبانعلی و هم متمم مربوط باشد، هشتگ‌های محمدرضا_شعبانعلی، شعبانعلی و متمم را در قسمت اصلی توضیحات پست و سایر هشتگ‌های فوق را در کامنت آن پست قرار می‌دهم. این‌ها هشتگ‌های اصلی هستند و می‌توانم تا ۳۰ هشتگ برای هر پست در نظر بگیریم اما بهتر است که جمع هشتگ‌هایی که برای هر پست درج می‌کنیم، بیشتر از ۶ تا ۸ مورد نشود. حتی برخی توصیه می‌کنند که بیشتر از ۳ تا ۴ هشتگ نشود.

مثال سوم:

فرض کنیم با یک پراید قرمز رنگ و همراه با خانواده به شهر کاشان رفته‌ایم و در یک جاذبه‌ی گردشگری آن قرار گرفته و عکس دسته‌جمعی گرفتیم که اتفاقا پراید قرمزمان نیز در عکس مشخص است. به نظر من هشتگ‌های پراید، قرمز اصلا هشتگ‌های مناسبی نیستند. اما در عوض کاشان و نام محلی که رفتیم، بهترین هشتگ‌ها هستند و بهتر آنکه موقعیت جغرافیایی (Location) را نیز درج کنیم.

نکات پایانی:

  1. طبق بررسی‌های انجام شده در اینستاگرام، پست‌هایی که هشتگ دارند به صورت میانگین ۱۲٫۶ درصد بیشتر نسبت به پست‌هایی که هشتگ نداشته‌اند، دیده شده‌ و درگیری کاربر با آنها بیشتر شده است. دانلود مقاله‌ی مربوطه
  2. اگر یک هشتگ پست‌های زیادی دارد و محبوب است، دلیل نمی‌شود که ما نیز از آن هشتگ استفاده کنیم. اما اگر هشتگی محبوب است و زیاد استفاده می‌شود و به محتوای ما نیز مربوط است، دلیلی ندارد که از آن استفاده نکنیم.
  3. می‌توانیم برای خودمان نیز هشتگ داشته باشیم تا پست‌هایمان دسته‌بندی شود. مثلا چنانچه بخواهیم در مورد نحوه‌ی خرید از تکنولایف مواردی را بگوییم و یا عکسی از مشتریان‌مان و یا محصولات خریداری شده توسط آنها را منتشر کنیم و یا اگر مشتریان‌مان عکسی از خریدهایشان برای ما فرستادند، آنها را با هشتگ خریدازتکنولایف منتشر می‌کنیم. این منجر خواهد شد که افراد دیگری نیز از این هشتگ استفاده کرده و خرید خود را معرفی کنند و به رشد این هشتگ کمک کنند. حتی برخی اوقات قصد برگزاری مسابقه داریم و می‌توانیم هشتگ مخصوص به خودمان را ایجاد کنیم و از فالوئرها بخواهیم که برای شرکت در مسابقه، یک پست با محتوای خواسته شده توسط ما را با آن هشتگ منتشر کنند. و یا حتی می‌توان در تبلیغات‌مان در خارج از فضای آنلاین نیز هشتگی را درج کنیم و افراد با استفاده از آن هشتگ به اطلاعات بیشتری در مورد ما دست یابند.
  4. همانظور که می‌دانید، در هشتگ نمی‌توان از فاصله یا space استفاده کرد و به جای فاصله می‌توان از _ که همان underline است استفاده کرد. برخی اوقات ترجیح می‌دهیم که از _ استفاده نکنیم و کلمات هشتگ را به هم بچسبانیم. دراین‌صورت باید دقت کنیم که هشتگ مورد نظر، همان چیزی خوانده می‌شود که منظور ما است. همچنین بهتر است که هشتگ کوتاه باشد و یادآوری آن راحت و آسان باشد.
  5. تمایل دارید از هشتگ محبوب و یا مخصوصی استفاده کنید اما پست‌تان ارتباطی با آن هشتگ ندارد؟  پیشنهاد می‌کنم به جای قراردادن آن هشتگ در یک پست و محتوای نامربوط، محتوای مرتبط با آن هشتگ را تولید کنید.
  6. اگر می‌خواهید هشتگ‌هایتان دیده نشود و ظاهر متنی که می‌نویسید بهتر باشد، می‌توانید هشتگ‌ها را در کامنت‌ها درج کنید. البته این نکته را مدنظر داشته باشید که فقط وقتی هشتگ‌های شما کار می‌کنند و پست‌تان در آن هشتگ لحاظ می‌شود که با همان اکانتی که پست را منتشر کرده‌اید، هشتگ را در کامنت آن پست درج کنید. اگر با اکانت دیگری در کامنت‌های یک پست هشتگ درج کنید، فقط آن هشتگ را معرفی می‌کنید و اینستاگرام آن پست را در هشتگی که درج کرده‌اید قرار نمی‌دهد.
  7. هشتگ‌ها برای اکانت‌های عمومی و اصطلاحا public کاربرد دارند و اگر اکانت شما خصوصی (private) است، استفاده از هشتگ فقط باعث می‌شود که آن هشتگ را به فالوئرهایتان معرفی کنید و پست شما برای آن هشتگ لحاظ نمی‌شود.
  8. اگر پول فراوانی دارید، شاید برایتان مهم نباشد. مثل خیلی از کسب‌وکارهایی که در فضای آنلاین ایران وجود دارند و حتی برایشان مهم نیست که در سود هستند و یا ضرر. اما اگر سرمایه‌ی محدودی دارید، سعی کنید نقطه‌زن باشد! مثل موشک. با چنین دقتی محتوای خود را منتشر کنید و هشتگ‌های خود را انتخاب کنید که بهترین مخاطب را برای شما به ارمغان آورد.
برچسب ها: آموزش بازایابی در اینستاگرام, انتخاب هشتگ, اینستاگرام, اینستاگرام مارکتینگ, بازایابی در اینستاگرام, هشتگ
بهداد مبینی
http://behdadmobini.com
به روان‌شناسی و جامعه‌شناسی و دیجیتال مارکتینگ (مخصوصا سوشال مدیا مارکتینگ) علاقه‌مندم و سعی می‌کنم هر روز مطلب جدیدی در زمینه‌ی علایق‌ام یاد بگیرم.
نوشته قبلی ۷ اشتباه بازاریابی در اینستاگرام و راه‎های جلوگیری از آنها نوشته بعدی فعالیت در مارکت پلیس (۱) – مزایا و معایب و چند پیشنهاد برای استفاده از این فرصت

مقالات مرتبط

بازاریابی در اینستاگرام socialrank

معرفی SocialRank، ابزاری کاربردی برای بازاریابی در اینستاگرام و توییتر

آگوست 20, 2017بهداد مبینی

۷ اشتباه بازاریابی در اینستاگرام و راه‎های جلوگیری از آنها

جولای 17, 2017بهداد مبینی
جذب اطلاعات از اینستاگرام

برخی روش های جذب اطلاعات از شبکه‌های اجتماعی

آگوست 7, 2018بهداد مبینی

2 دیدگاه ها. دیدگاه جدید بگذارید

احسان
فوریه 1, 2019 4:32 ق.ظ

واقعا اونقدا کاربرد نداره الآن همش تبلیغات

پاسخ
محمود
آگوست 24, 2017 11:31 ق.ظ

خیلی عالی و کاربردی…همراه با مثال…عالی بود…مرسی

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌بندی مطالب

در جریان باشید…

از انتشار مطالب جدید، اخبار و اطلاع‌رسانی‌ها باخبر شوید و مطالب مکمل را نیز دریافت نمایید.

در حال ثبت

متشکرم. ایمیل شما ثبت شد

نوشته‌های تازه

  • نامرئی شدن دسامبر 31, 2019
  • تکنولایف دیگر یک فروشگاه اینترنتی نیست جولای 23, 2019
  • دیجیتال مارکتینگ و دیجیتال مارکتر – بحث های کلی آوریل 29, 2019
  • برخی روش های جذب اطلاعات از شبکه‌های اجتماعی آگوست 7, 2018
  • داشتن یا بودن؟ مسئله فقط این است. جولای 27, 2018

آخرین دیدگاه‌ها

  • تکفای در تکنولایف دیگر یک فروشگاه اینترنتی نیست
  • پیمان در فعالیت در مارکت پلیس (۳) – به دست آوردن اطلاعات خریداران
  • ali در سود کمتر فروش بیشتر، استراتژی سودآور یا تله؟
  • مریم در کارآفرینی در شبکه‌های هرمی و نتورک مارکتینگ
  • مهدی در کارآفرینی در شبکه‌های هرمی و نتورک مارکتینگ

دوستان

> محمدرضا شعبانعلی

> متمم

> صالح سخندان

> ویداوین

> لیوان آینه ای

 

بایگانی‌ها

  • دسامبر 2019
  • جولای 2019
  • آوریل 2019
  • آگوست 2018
  • جولای 2018
  • ژوئن 2018
  • می 2018
  • مارس 2018
  • فوریه 2018
  • ژانویه 2018
  • دسامبر 2017
  • نوامبر 2017
  • اکتبر 2017
  • سپتامبر 2017
  • آگوست 2017
  • جولای 2017
  • ژوئن 2017
  • مارس 2017

برچسب‌ها

internet marketing marketplace roustaee آموزش بازایابی در اینستاگرام ابزار instagram marketing ابزار بازاریابی در اینستاگرام ارزهای دیجیتال انتخاب هشتگ انتقاد اینترنت مارکتینگ اینستاگرام اینستاگرام مارکتینگ بازاریابی اینترنتی بازایابی در اینستاگرام بامیلو بیت کوین تجربه کاری تنهایی درآمد از اینترنت دیجیتال مارکتر دیجیتال مارکتینگ قوانین زندگی و کسب و کار مارکت‌پلیس محمدرضا شعبانعلی معرفی کتاب هشتگ چروند کسب درآمد از اینترنت
حقوق مادی و معنوی محتوای منتشر شده در این سایت متعلق به بهداد مبینی می‌باشد.